Ми бринемо о Вама...
Дом за старе и пензионере Апатин
пружа Вам безбрижну старост...
Ваши најближи и највољенији у сигурним су рукама...
Професионални тим љубазних људи стоји Вам на
располагању 24 часа дневно...

Дом за старе и пензионере обележио 1. октобар

01.10.2013

Поводом обележавања 01. октобр а- међународног дана старих у Дому за старе и пензионере Апатин корисницима су се обратиле директорка установе Слађана Живков и секретарка Црвеног крста Апатин Тијана Томашевић.

„Честитам Вам Међународни дан старијих особа. Ово је дан када се присећамо целокупног доприноса старијих особа у изградњи савременог друштва. Уважавање старијих особа темељ је сваког развијеног друштва... Побољшање квалитета живота корисника наших услуга је наш стални задатак.“- рекла је између осталог директорка установе.

Секретарка Црвеног крста поздравила је присутне и указала на значај бриге о старима и активностима Црвеног крста.

Након обраћања, отворена је ликовна радионица на којој корисници смештаја заједно са децом- волонтерима Црвеног крста разлицитим ликовним техникама приказују Сунчану јесен живота. Сви радови биће изложени у холу установе. Корисници који нису учествовали у раду ликовне радионице имали су радионицу на којој су заједно са волонтерима Црвеног крста разговарали о међугенерацијској солидарности. Одржан је и заједнички коктел у холу установе.

Цео октобар биће испуњен различитим дешавањима и посетама у циљу обележавања месеца

старијих особа. Дана 04.10.2013. у 19х у Дому за старе и пензионере Апатин биће одржано предавање путем презентације на видео биму оринтолога и фотографа природе Јована Лакатоша под називом „Путописи природе“.Препоручујемо

Средства за пројекат 'Живот у бољем'

04.09.2013

Покрајински секретаријат за здравст [...]

Апатинци на Сајму стваралаштва старих 'Додати живот годинама'

29.10.2013

Корисници Дома за старе и пензионере [...]

Октобарска награда за Дом за старе и пензионере

04.11.2013

Општина Апатин доделила је Октобарс [...]