Ми бринемо о Вама...
Дом за старе и пензионере Апатин
пружа Вам безбрижну старост...
Ваши најближи и највољенији у сигурним су рукама...
Професионални тим љубазних људи стоји Вам на
располагању 24 часа дневно...

Средства за пројекат 'Живот у бољем'

04.09.2013

Покрајински секретаријат за здравство, социјалну политику и демографију имао је слуха за потребе "Дома за старе и пензионере" у Апатину и подржао пројекат "Живот у бољем". Овим поводом Секретаријат је одобрио Дому старих средства у износу од 500 хиљада динара која ће бити утрошена за куповину електричних кревета са антидекубиталним душецима. На овај начин ће се здравствена нега и подршка палијативним болесницима обављати у адекватно опремљеним собама, а управо подизање и унапређење живота старијих и најтеже оболелих корисника је циљ пројекта "Живот у бољем". Такође, на овај начин ће доћи до подизања нивоа услуга социјалне заштите и стварања функционалног животног простора корисника.

Битно је напоменути да је установа почетком године из сопствених средстава отпочела опремање електричним креветима, али та средства нису била довољна за цео подухват.

Захваљујући доброј сарадњи руководства "Дома за старе и пензионере" Апатин са Министарством рада, запошљавања и социјалне политике, као и Покрајинским секретаријатом за здравство, социјалну политику и демографију, у 2013. години су обезбеђена и значајна средства за опремање установе и санацију система грејања и санитарних чворова.Препоручујемо

Апатинци на Сајму стваралаштва старих 'Додати живот годинама'

29.10.2013

Корисници Дома за старе и пензионере [...]

Дом за старе и пензионере обележио 1. октобар

01.10.2013

Поводом обележавања 01. октобр а- међу [...]

Октобарска награда за Дом за старе и пензионере

04.11.2013

Општина Апатин доделила је Октобарс [...]