Ми бринемо о Вама...
Дом за старе и пензионере Апатин
пружа Вам безбрижну старост...
Ваши најближи и највољенији у сигурним су рукама...
Професионални тим љубазних људи стоји Вам на
располагању 24 часа дневно...

ДОМ СТАРИХ У АПАТИНУ ДОБИО СЕРТИФИКАТ КВАЛИТЕТА

06.06.2016

Дом за старе и пензионере Апатин испунио је захтеве и  након иницијалне сертификационе провере према захтевима стандарда ИСО 9001 од стране  БУРЕАУ ВЕРИТАС Д.О.О. потврђено је да за обим сертификације  СМЕСТАЈ, ИСХРАНА И НЕГА ОДРАСЛИХ И СТАРИХ ЛИЦА испуњава међународни стандард.

ИСО 9001 је међународни стандард који садржи захтеве за систем управљања квалитетом у пословној организацији које организација мора испунити да би ускладила своје пословање са међународно признатим нормама. 

Буреа Веритас је светски лидер у тесирању, инспекцији и сертификацији (ТИЦ) који пружа високо квалитетне услуге својим клијентима који морају испуњавати све захтевније критеријуме везане за квалитет, безбедност, заштиту животне средине и друштвену одговорност.

Радује нас да из године у годину подижемо квалитет наших услуга. И ова провера  је показала да са правом уз име наше установе иду и стандарди квалитета.  За представника руководства за квалитет  наше установе именована је економисткиња Јелена Радаковић.

Након 10 месеци усклађивања и улагања, Дом за старе и пензионере Апатин ће убудуће у свом свакодневном раду са корисницима спроводити стандард ИСО 9001, док ће се у кухињи примењивати строги стандард безбедности у процесу производње хране. Установа је имплементирала и ХАЦЦП И ИСО 9001, оба стандарда који гаратују квалитет и безбедност. Поред тога, они су предуслов за учешће на конкурсима Фондова Европске уније.

Пред запосленима у Дому за старе и пензионере Апатин у будућности је велика одговорност на примени и одржавању стандарда. Тај процес биће контролисан и оцењиван сваке године.Препоручујемо

Средства за пројекат 'Живот у бољем'

04.09.2013

Покрајински секретаријат за здравст [...]

Апатинци на Сајму стваралаштва старих 'Додати живот годинама'

29.10.2013

Корисници Дома за старе и пензионере [...]

Дом за старе и пензионере обележио 1. октобар

01.10.2013

Поводом обележавања 01. октобр а- међу [...]