Ми бринемо о Вама...
Дом за старе и пензионере Апатин
пружа Вам безбрижну старост...
Ваши најближи и највољенији у сигурним су рукама...
Професионални тим љубазних људи стоји Вам на
располагању 24 часа дневно...

ЛИЦЕНЦА ДОМУ ЗА СТАРЕ И ПЕНЗИОНЕРЕ АПАТИН

11.01.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin uručio je 29. decembra 2016. godine  licenci pružaocima usluga u sistemu socijalne zaštite. Direktorka Doma za stare i penzionere Apatin Slađana Živkov preuzela je licencu za našu ustanovu.

Ministar ističe da sistem licenciranja nije nikakvo “zavođenje discipline”, niti uvođenje “Velikog brata” u poslove, već zajednički napor da se unapredi kvalitet usluga.

“Ko god se naslanja na sistem socijalne zaštite i ko očekuje od nas podršku i pomoć, on je naš i mi smo tu zbog njega, a licence postoje i služe samo da izjednačimo kvalitet svuda, da bez obzira gde radili i pružali uslugu, nju moramo pružiti na isti način. Da li je neko u Blacu ili u Beogradu, on je ljudsko biće, ima iste potrebe, pa tako mora da ih zadovolji na potpuno isti način”, rekao je Vulin.

Obraćajući se licenciranim pružaocima socijalnih usluga, ministar je rekao da su se opredelili za taj posao, jer u sebi imaju još nešto što ne može da se odredi ekonomijom, odnosno potrebu da pomognu ljudskim bićima, da nekom život ulepšaju.

“Taj ko pruža nadu drugom ljudskom biću, nije samo biznismen, on je čovek koji voli druge ljude. Mi to da vam u licencu upišemo, ne možemo i ne postoji zakonska obaveza da volite druge ljude, ali vi koji ovo radite, iskreno volite druge ljude i znam da ćete biti u stanju da im to prenesete”, rekao je ministar.

Čestitajući dobitnicima na licencama, on je poručio da će doći da vidi kako se drže tih licenci.

“Doći ćemo da vidimo kako se držite tih licenci, kako se uspešno držite u skladu sa svim pravilima koje smo dali, ali doći ćemo da pomognemo, jer i vi nama pomažete, sve one hiljade ljudi koje će kod vas naći i podršku i pomoć i utehu, jesu hiljade zadovoljnih građana Srbije, a valjda zbog toga Srbija i postoji”, rekao je ministar.Препоручујемо

Средства за пројекат 'Живот у бољем'

04.09.2013

Покрајински секретаријат за здравст [...]

Апатинци на Сајму стваралаштва старих 'Додати живот годинама'

29.10.2013

Корисници Дома за старе и пензионере [...]

Дом за старе и пензионере обележио 1. октобар

01.10.2013

Поводом обележавања 01. октобр а- међу [...]