Ми бринемо о Вама...
Дом за старе и пензионере Апатин
пружа Вам безбрижну старост...
Ваши најближи и највољенији у сигурним су рукама...
Професионални тим љубазних људи стоји Вам на
располагању 24 часа дневно...

Главна медицинска сестра Дома Славица Цвијић добитница „Октобарске награде“

24.11.2020

Поводом 24. октобра, Дана ослобођења града и општине Апатин, у великој сали Скупштине општине Апатин одржана је свечана седница на којој су истакнутим појединцима додељене „Октобарске награде“– највише општинско признање.

Овогодишња додела се разликује од претходних година, првенствено због епидемиолошке ситуације због чега је изостала свечана академија са културно-уметничким програмом која се традиционално одржава у Kултурном центру али и у структури награђених, јер су сва четири општинска лауреата примила Повељу за област хуманитарног и социјалног рада.

Према предлозима које су дали грађани општине Апатин, највише општинско признање добили је Славица Цвијић , главна медицинска сестра Дома за старе и пензионере у Апатину.

Награде најзаслужнијим грађанима уручила је председница општине Апатин Дубравка Kораћ.

– На овај начин локална самоуправа покушава да се одужи појединцима за допринос који дају својој заједници. Захваљујем се овогодишњим добитницима и волела би да буду пример нашим суграђанима у наредном периоду, да следе њихово залагање и ангажовање за добробит свих грађана општине, рекла је председница општине Апатин, Дубравка Kораћ.

У име награђених присутнима се обратила Славица Цвијић, главна медицинска сестра Дома за старе и пензионере у Апатину која је изјавила да Октобарска награда прија и годи, али и обавезује за неке будуће резултате.

– Година 2020. нам пролази у знаку пандемије, вируса ковид-19. То је изискивало да реорганизујемо услове рада и живота, да свако у свом домену допринесе и учини све да грађани општине Апатин што мање осете проблеме са којима се суочавају током ове године. То што смо данас овде доказује да смо у томе и успели. Захваљујем се у име награђених општини Апатин, што је препознала наше напоре и доделила нам ове повеље. Оне пријају и годе али и обавезују за неке будуће резултате у раду. Ово је велики подстрек. Хвала вам, поручила је Славица Цвијић.Препоручујемо

Средства за пројекат 'Живот у бољем'

04.09.2013

Покрајински секретаријат за здравст [...]

Апатинци на Сајму стваралаштва старих 'Додати живот годинама'

29.10.2013

Корисници Дома за старе и пензионере [...]

Дом за старе и пензионере обележио 1. октобар

01.10.2013

Поводом обележавања 01. октобр а- међу [...]